PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Verujemo u Čuku i Vošu, bežimo od Olimpijakosa i Hajduka

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Verujemo u Čuku i Vošu, bežimo od Olimpijakosa i Hajduka

Pročitajte nekoliko predloga za 23. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Starsport)

Još u prvom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Čuka je propustila šansu da ubedljivije savlada Azere. Mnogi se slažu u proceni da je tim sa Banovog brda daleko kvalitetniji tim, što je odigranih 90 minuta i pokazalo, pa je za očekivati da Brđani odigraju barem nerešeno na strani pa možda čak i pobede. Teško je očekivati da bi Gabala mogla da pobedi našeg predstavnika.

Vojvodina je u prvom meču slavila sa 3:0 i pokazala da je za klasu bolji tim od Spartaksa. Problem za Novosađane mogao bi da bude izostanak Miljana Mrdakovića, ali je Voša pokazala da ima jako dobru realzicaju pa treba očekivati da se neće braniti. Pobeda kao zagrevanje pred Sampdoriju deluje kao dobra ideja.

Rezultat iz prvog meča (1:1) daje realnu šansu beloruskom klubu da savlada Bugare u revanšu i prođe u treće kolo. Tim koji sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana Vuk Rašović dobro je odigrao prvi meč kao gost, a nalazi se i u seriji pobeda u domaćem šampionatu koji su mu podstrek da danas zabeleži još jedan malo vredniji trijumf.

Danci imaju prednost 1:0 iz prvog meča. Iako je minulog vikenda poražen na startu domaćeg šampionata, danski tim je favorit u okrušaju sa bugarskim predstavnikom. Brondbi ima veće rejting, bolje igrače i realno je da trijumfom na svom stadionu obezbedi prolaz u narednu rundu. Igrači kao što su Johan Elmander i Temu Puki garantuju siguran trijumf.

Legija ima prednost iz prvog susreta od 1:0. Botošani nisu u najboljoj formi. Od poslednjih pet mečeva imaju samo jednu pobedu, dok Legija ima dve vezane pobede uključujući ubedljiv trijumf nad Slaskom neposredno pred ovaj susret od 4:1. Legija je kvalitetnija ekipa i nije joj u interesu da rizikuje sa čuvanjem rezultata.

Belgijanci su slavili u prvom meču sa ubedljivih 5:1 i tako praktično obezbedili prolazak dalje. Motiv u ovom meču mogli bi da pronađu u bodovima za evropska takmičenja ali i u tome što su najvijači Beitara verski provocirali u prvom meču i prekinuli igru već u drugom minutu meča. Zebre im to neće oprostiti.

Austrijski tim ima veliku šansu da se u premijernom nastupu na međunarodnoj sceni domogne trećeg kola kvalifikacija. Trijumf u Belorusiji u prvom meču 1:0 približio ih je tom cilju, pa je sigurno da će probati da večeras savladaju ekipu iz Karagndija i trijumfalno overe ovaj dvomeč. A da Austrijanci poseduju solidan kvalitet, sugerišu nam trijumfi nad Šalkeom i Krasnodarom koje su zabeležili u pripremnom periodu. Zato, vredi ih gađati večeras.

Luda norveška ekipa preokrenula je u prvom meču rezultat i nakon prednosti domaćina stigla do trijumfa od 2:1. Ipak, u revanšu će morati da traže makar jedan gol u mreži češkog tima jer znaju da bi gosti lako mogli da ih iznenade. Strodgodset ima ambicija u Evropi ove sezone, želi da dođe makar do plej-ofa za Ligu Evrope, pa će pobedom večeras istaći te ambicije.

Prvi duel ovih timova bio je prava ludnica koja se završila rezultatom 3:2 za Koper. Sada sledi revanš i ništa ne ukazuje na to da će ovde Hajduk lagano slaviti. Koper im je "uvaljao" tri komada kod kuće, a verujemo da će i revanš biti otvoren i da će pucati na sve strane. Najbolje je mimoiči ovaj par je su sva tri znaka moguća.

Grčki šampion je pre nekoliko dana odmerio snage sa Fenerbahčeom i poražen je 2:3, pa je pitanje koliko može i u okršaju sa povratnikom u tursku Superligu. Iako je favorit, po mišljenju mnogih, Olimpijakos igra protiv tima koji se opasno pojačao ovoga leta, koji je doveo Etoa, Čelustku, pa Lazarevića iz Kjeva, fudbalere koji imaju solidan kvalitet. Zato, ne bi smo smeli da stavimo pare na atinske crveno-bele danas.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REZZIME DANA (četvrtak): Brondbi, stari izdajniče...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015

Pročitajte ko vam je 23.jula doneo novac, a ko vas je prodao..U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.