PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Pevci moraju da se vade protiv Turaka, Inter će iskaliti bes na nedužnim Azerbejdžancima

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Pevci moraju da se vade protiv Turaka, Inter će iskaliti bes na nedužnim Azerbejdžancima

Pročitajte nekoliko predloga za drugi oktobar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI

INTER – KARABAK (tip 1&3+, kvota 1,68)

Ekipa Valtera Macarija je pošteno posramljena protiv Kaljarija u prošlom kolu Serije A, i mi verujemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će bes iskaliti na azerbejdžanskom timu. Ipak, Neroazuri lako primaju golove tako da je moguće da će i na ovom meču primiti jedan, ali ne sumnjamo u pobedu Italijana i ne treba zaboraviti da je ova ekipa pre malo više od dve nedelje raznela Sasuolo sa 7:0.

TOTENHEM – BEŠIKTAŠ (tip 1, kvota 1,65)

Partizan je u prvom kolu neočekivano zaustavio Pevce i osvojio bod i ekipa Maurisija Poketina sada sigurno neće potceniti protivnika koji ima najzvučnija imena u ekipi tako da možemo očekivati mnogo ozbiljniji Totenhem. Bešiktaš je pritom u veoma slaboj formi i u poslednjih sedam utakmica ima samo dve pobede i to obe minimalnim rezultatom 1:0.

DINAMO MINSK – FIORENTINA (tip 2, kvota 1,75)

Posle debala od Paoka (6:1) na startu takmičenja u Ligi Evrope  jasno je da Dinamo iz Minska nije dorastao drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju na Starom kontinentu. Fiorentina je vezala dva neočekivana remija u Seriji A, rezultati su počeli da destabilizuju ekipu Vićenca Montele, pa je ovo idealan trenutak za vraćanje na pobednički kolosek.

VREDI POKUŠATI

CIRIH – MENHENGLADBAH (tip 2, kvota 2,15)

Nemačka ekipa igra solidno ove sezone u gostima i na poslednjih pet utakmica na strani ne zna za poraz dok je Cirih pobedio u samo dve od poslednjih pet utakmica u kojima je bio domaćin. Pritom su izgubili poslednji meč u ligi od Jang Bojsa, a i prvi meč u Ligi Evrope i to od Apolona tako da verujemo da će Borusija na iskustvo igranja u mnogo jačoj ligi uspeti da pobedi ovde.

ASTERAS – PARTIZAN (tip 3+, kvota 2,15)

Ekipa Partizana ove sezone u Evropi igra lude mečeve i na pet od sedam odigranih utakmica kontinentalnih takmičenja je palo barem tri gola, jedino je protiv Ludogoreca u gostima i Totenhema u prošlom kolu bilo nerešeno bez golova. Bugari su juče pokazali koliko su ozbiljna ekipa protiv Reala, a o Pevcima ne treba ni pričati i Marko Nikolić neće imati istu taktiku kao protiv engleskog tima.

KRASNODAR – EVERTON (tip GG3+, kvota 2,25)

Krasnodar igra odlično u poslednje vreme, kod kuće zna da bude izuzetno ubedljiv, dok na drugoj strani Everton ima veliki kvalitet, ali se to još nije odrazilo na rezultate u kontinuitetu. Mislimo da će i jedni i drugi ići na tri boda, koja bi im možda bila i presudna u borbi za dalji plasman. Ako tako bude GG3+ je više nego izvesan.

ZA IZBEGAVANJE

DINAMO MOSKVA – PSV

Ovde je uloga favorita možda i prelako dodeljana moskovskoj ekipi koja u poslednjih pet utakmica ima samo dva trijumfa, a i PSV ima isti učinak u istom intervalu. Navijače holandske ekipe najviše brine izostanak najboljeg igrača ekipe Memfisa Depaja, tako da je teško videti pobedu PSV-a, mada sa tako mladom i talentovanom ekipom se nikad ne zna, naročito protiv nekonstantnog protivnika kakav je Dinamo.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REZZIME DANA (četvrtak): Turci gužvali tikete, Bikovi ih vadili iz kante

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2014

Pročitajte ko vam je u 2. oktobra doneo novac, a ko je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.