PRED PUT U KAZAHSTAN: Savo ANALIZIRAO Astanu! Evo gde su NAJOPASNIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED PUT U KAZAHSTAN: Savo ANALIZIRAO Astanu! Evo gde su NAJOPASNIJI!

Crno-beli igraju meč drugog kola Lige Evrope.

Fudbaleri Partizana u drugom kolu "L" grupe Lige Evrope gostuju Astani. Pred put u Kazahstan, trener Savo Milošević govorio je o snazi narednog protivnika, kao i o šansama crno-belih da se kući vrate sa pozitivnim rezultatom.

– Rade se uveliko završne analize, odavno gledamo i pratimo Astanu. Ostalo je još dva dana do utakmice, imamo celu ekipu na okupu, svi su spremni, što je jako bitno. Opet ćemo morati da damo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj maksimum, ako želimo pozitivan rezultat, a želimo ga. Mislim da je to protivnik koji je po meri, već smo rekli da su oni i AZ Alkmar ekipe sa kojima možemo da izađemo na kraj ukoliko budemo na visini zadatka. Probaćemo da ostvarimo rezultat koji će nam obezbediti borbu za nastavak takmičenja u Ligi Evrope - rekao je trener Partizana Savo Milošević.

Šef struke crno-belih detaljno je skenirao rivala, koji je pre sedam dana pretrpeo minimalan poraz na Old Trafordu (0:1).

– Igraju tvrdo i jako, pogotovo kod kuće. Klasična „domaća ekipa“, najveći broj golova postižu u prvih 15 minuta prvog i drugog poluvremena, što govori o tome da u utakmicu ulaze maksimalno koncentrisani, sa 100 posto motiva. U pitanju je ekipa koja je došla iz drugog šešira na žrebu. Po rangu su ispred nas i AZ Alkmara, kao i po rezultatima u Evropi. Naravno, vrlo je teško objasniti ljubiteljima fudbala u našoj zemlji da je to jako ozbiljna ekipa, koja igra Evropu praktično svake godine i da nam neće uopšte biti lako. Ali, ako bih pričao o snazi Astane, onda bi ljudi pomislili da tražim opravdanje. Čeka nas jako težak meč, ali verujem da, ako smo mi pravi, možemo da izađemo na kraj sa njima.

U poslednja tri meča postigao čak osam golova, što svakako raduje proslavljenog golgetera.

– Dobro je da imamo sve igrače na okupu. Imamo veliki broj utakmica, rotirali smo proteklih dana i to je ispalo dobro ovaj put, moraćemo i u narednom periodu to da radimo. Dobro je da imamo veći broj igrača koji su u formi - istakao je Savo Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sem Smoling, supruga fudbalera Rome Krisa Smolinga.

#monthlyselfie just for @jayel_w

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 21. Мај 2014. у 6:13 PDT

Ready to shoot for the 3rd page

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 20. Мар 2014. у 5:28 PDT

And another of @emilyoharax by me. #samcookephotography info@samcookephotography.com

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 30. Нов 2013. у 5:50 PST

I did it 🙈🙈🙈🙈🙈 I'm going back lighter in a couple weeks but at least I gave it a go!

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 14. Сеп 2013. у 9:41 PDT

One of the pics from the shoot I did on Tuesday!

Објава коју дели Sam Smalling (@samsmallinginsta) дана 1. Авг 2013. у 8:42 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.