POZNATA SUDBINA O NASTAVKU KARIJERE: Srbin potpisao za šampiona Evrope!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 09:18

POZNATA SUDBINA O NASTAVKU KARIJERE: Srbin potpisao za šampiona Evrope!

Novi ugovor.

Dejan Perić ostaje u Makedoniji i naredne sezone. Nekadašnji selektor Srbije nastavlja saradnju sa Vardarom gde je od 2018. trener golmana, a koju je krunisao prošlogodišnjom titulom u Ligi šampiona.

Koliko je Dejan Perić dobro obavio posao do sad u Vardaru govori i podatak da je Dejan Milosavljev bio najbolji golman najelitnijeg klupskog takmičenja. Nekada vrsni golman, prvak Evrope dve godine zaredom sa Celjem i Barselonom je bio selektor Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od februara 2015. do oktobra 2016.

Što se Vardara tiče, očekuje se da se posle finansijske krize klub stabilizuje, budući da je nekadašnji gazda Mihajlo Mihajlovski rešio da ponovo preuzme brigu o klubu, a projekat za narednu sezonu bi trebalo da bude predstavljen polovinom juna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.