POZNATA SATNICA: Evo kada Nole kreće u ODBRANU titule na Vimbldonu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 13:16

POZNATA SATNICA: Evo kada Nole kreće u ODBRANU titule na Vimbldonu!

Najbolji teniser sveta napada šesti pehar u Londonu.

Žrebom su određeni parovi takmičenja na Vimbldonu, a najbolji teniser sveta Novak Đoković u odbranu trona iz 2019. godine kreće mečom protiv devetnaestogodišnjeg Britanca Džeka Drejpera.

Tradicija u Londonu nalaže da šampion otvara Vimbldon na centralnom terenu, pa će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako Nole i Drejper na megdan izaći u ponedeljak od 14 časova.

Ako opravda ulogu apsolutnog favorita, Đoković bi u drugom kolu mogao da se sastane sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom, koga je savladao 2018. godine u finalu najprestižnijeg gren slema. Bio je to četvrti pehar na Vimbldonu za srpskog asa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.