POVREDA JE PROŠLOST: Vraća se Salah!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 15:38

POVREDA JE PROŠLOST: Vraća se Salah!

Dobre vesti za Jirgena Klopa.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop potvrdio je da je Mohamed Salah potpuno spreman za povratak na teren posle povrede koju je zaradio na Kupu afričkh nacija dok je brnaio boje Egipta.

Uoči sutrašnje utakmice sa Brentfordom, u gostima Nemac je potvrdio da će Salah biti u konkurenciji za sastav.

- Mo je trenirao, dobro se oseća i naravno da će biti u konkurenciji za sastav. Tu su i Bredli, Džo Gomez i Alison, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Konate se vraća posle suspenzije, ali ne i Trent i Soboslaj - rekao je Klop.

Liverpool get huge Mohamed Salah boost as Jurgen Klopp delivers positive fitness update ahead of Brentford clash - GOAL English https://t.co/Ylk6MCL8Z7

— Dubai Life Coach - Lee Levy (@dubailifecoach) February 16, 2024

Liverpul ima gust raspored u narednih 10 dana, jer u subotu gostuje Brentfordu, potom u sredu dočekuje Luton u zaostaloj utakmici, a narednog vikenda sledi borba za prvi trofej - finale Liga kupa sa Čelsijem.

Sa jednim od najboljih igrača u timu, sve će biti lakše za Klopa i Redse.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.