Izvor: Piplmetar.rs, 16.Feb.2024, 15:31

Dobre vesti za Liverpul: Salah spreman za povratak na teren

S. J.


Nakon Brentforda, Redsi dočekuju Luton u zaostalom meču, a potom ih očekuje i finale Liga Kupa protiv Čelsija

Foto: Tanjug / AP


Fudbaleri Liverpula u subotu od 13.30 gostuju ekipi Brentforda, u okviru 25. kola Premijer lige.
Imaće Redsi značajno pojačanje, pošto je Mohamed Salah spreman, što je potvrdio i trener Jirgen Klop.
– Mo je trenirao, dobro se oseća i naravno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << će biti u konkurenciji za sastav. Tu su i Bredli, Džo Gomez i Alison, Konate se vraća posle suspenzije, ali ne i Trent i Soboslaj – rekao je Klop.
Ovo će biti izuzetno pojačanje za Liverpul, koji u narednih desetak dana ima i te kako gust raspored. Nakon Brentforda, Redsi dočekuju Luton u zaostalom meču, a potom ih očekuje i finale Liga Kupa protiv Čelsija.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salah spreman za povratak

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2024

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da se krilni napadač Redsa Mohamed Salah oporavio i da će biti u konkurenciji za predstojeći susret protiv Brentforda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dobre vesti za Liverpul: Salah spreman za povratak na teren

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Feb.2024, 12:00

Nakon Brentforda, Redsi dočekuju Luton u zaostalom meču, a potom ih očekuje i finale Liga Kupa protiv Čelsija Fudbaleri Liverpula u subotu od 13.30 gostuju ekipi Brentforda, u okviru 25. kola Premijer lige. Imaće Redsi značajno pojačanje, pošto je Mohamed Salah spreman, što je potvrdio i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.