POVRATAK NA PRVO MESTO: Junajted želi da SVRGNE gradskog rivala sa čelne pozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

POVRATAK NA PRVO MESTO: Junajted želi da SVRGNE gradskog rivala sa čelne pozicije

Duel počinje u 21 i 15.

Fudbaleri Mančester junajteda dočekuju u 21 i 15 Šefild junajted u meču 20. kola Premijer lige Engleske. Domaćin želi pobedu kojom bi se posle jednog dana vratio na čelnu poziciju, a što je još bitnije sa tog mesta bi skinuli gradskog rivala Sitija.

Siti je prvi na tabeli, a Junajted večeras (21.15) ima priliku da ga prestigne pošto na Old Traford dolazi Šefild >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Junajted koji je poslednji na tabeli i u vrlo lošoj je formi. Kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Šefild Junajted.

Samopouzdanje fudbalera Mančester junajteda je dodatno podignuto posle pobede nad najvećim rivalom Liverpulom u FA kupu za vikend. Najbolji igrač ekipe ove sezone, Bruno Fernandeš, postigao je golčinu iz slobodnog udarcaa za konačnih 3:2 i prolaz u narednu rundu.

Na poslednjih 13 mečeva u Premijer ligi imaju skor od deset pobeda i tri remija. U prethodne dve nedelje nisu igrali na nekom zavidnom nivou, ali je individualni kvalitet Pola Pogbe donosio prevagu u duelima sa autsajderima Barnlijem i Fulamom.

Fenjeraš Šefild junajted će biti prilično desetkovan. Džon Egan nema pravo nastupa zbog suspenzije, Sander Berge, Oliver MekBurni, Ben Ozborn i Džek O’Konel su povređeni. Biće čudo ako uspeju da se vrate kući neporaženi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRODOLOM SRBIJE U PODGORICI Savić zagrmeo posle poraza: "Predstava našeg kolektivnog beznađa"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021

Veliko nezadovoljstvo...Vaterpolisti Srbije izgubili su večeras od Sjedinjenih Američkih Država sa 13:7 (3:4, 2:4, 1:3, 1:2), u prvom meču na turniru u Podgorici...Lošom igrom srpska reprezentacija sastavljena od igrača iz domaćih klubova doživela je ubedljiv poraz na startu turnira u Podgorici,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.