POTVRĐENO: Jang Bojs BEZ NAJBOLJEG STRELCA protiv Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 15:44

POTVRĐENO: Jang Bojs BEZ NAJBOLJEG STRELCA protiv Zvezde!

Obistinilo se...

Spekulisalo se narednih dana, ali se čekala definitivna potvrda - Jang bojs će morati na Crvenu zvezdu bez najbolje strelca Sedrika Itena

- Nećemo moći da računamo na Itena najverovatnije do januara - poručio je trener Jang bojsa Rafael Viki.

Nekadašnji špic Rendžersa Iten bio je strelac iz penala u Beogradu protiv Crvene zvezde i od prošle sezone je vođa napada Jang bojsa. U šampionskoj sezoni dao je 19 golova, a a zatresao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežu i Makabi Haifi na putu do Lige šampiona.

U odsustvu Itena, priliku da startuje u napadu uz standardnog Eliu dobio je stari Zvezdin poznanik i rival Ensame. Iako se nije proslavio u Cirihu, očekuje se da i u utorak bude u prvih 11.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.