Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESI NA PIRINEJIMA: Benitez otpušten iz Reala, već je poznat naslednik?! (FOTO)

Mnogi španski mediji prenose da je za 17 časova zakazana vanredna sednica na kojoj će biti objavljena smena na klupi ‘kraljevskog kluba’.

Posle serije loših rezultata i remija u Primeri, a po mišljenju navijača, i još lošije igre Real Madrida, došlo je vreme za razlaz ‘kraljeva’ i Rafaela Beniteza. Tu informaciju preneli su mnogi španski mediji, a sve će biti ozvaničeno u 17 časova na konferenciji za medije u glavnom gradu Španije.
Benitez je otpušten, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a naslednik je već spreman. Naime, u isto vreme kada se najavljuje smena Beniteza, na ‘sva zvona’ najavljuje se povratak Zinedina Zidana, odnosno, njegovo prvo angažovanje kao prvog trenera, s obzirom da je bio pomoćnik Karla Anćelotija u njegovom mandatu.
Mišljenja na društvenim mrežama su podeljena, ali se nekako stidljivo širi optimizam da bi Zidan mogao da bude uspešan na klupi Reala i da bi njegov čelični karakter mogao da smiri turbulencije u uvek zagrejanoj svlačionici Reala.
On bi, prema navodima, već sutra mogao da preuzme rad sa Realovim zvezdama.
Čekajući konferenciju od 17 časova…
BREAKING: Rafa Benitez sacked as Real Madrid manager. Zinedine Zidane to take over from tomorrow. [Onda Cero]
— Transfer Related (@TransferRelated) January 4, 2016

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.