POTPUNO NEOČEKIVANO: Vlahović potpisuje za OVAJ klub do 2028. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 13:14

POTPUNO NEOČEKIVANO: Vlahović potpisuje za OVAJ klub do 2028. godine

Srpski napadač je dao 15 golova ove sezone.

Čelnici Juventusa spremni su da ponude produženje ugovora srpskom reprezentativcu Dušanu Vlahoviću do juna 2028. godine, prenosi Gazeta delo Sport.

Vlahović je u Juventus stigao početkom 2022. iz Fiorentine za 80 miliona evra. Srpski reprezentativac ima ugovor sa torinskim klubom do 30. juna 2026. godine, ali mesecima unazad se piše o ponudama klubova poput Bajerna, Arsenala, PSŽ-a…

Italijanski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navode da Vlahović briljira ove sezone u dresu Juventusa, pošto je na 25 utakmica postigao 15 golova. Gazeta delo Sport prenosi da je sportski direktor Juventusa Kristijano Đuntoli u dobrim odnosima sa menadžerom srpskog fudbalera Darkom Ristićem.

- Vlahovićev menadžer je ponovio da je otvoren za dijalog o produžetku saradnje, a Đuntoli je predstavio ideju koja bi mogla da zadovoljni sve strane. Vlahović ima ugovor sa rastućom platom, krenuo je od 7,5 miliona evra po sezoni (plus bonusi). On trenutno godišnje zarađuje oko 10 miliona evra, a u poslednjoj sezoni ugovora imaće platu od oko 12 miliona evra. Klub već proučava najbolju formulu kojom bi spojio potrebe obe strane. Juventus ima za cilj da amortizuje troškove, dok centarfor s pravom želi veću platu. Ako se u obzir uzmu svi elementi, produženje ugovora na dve godine bi bilo najbolje rešenje - zaključuje Gazeta delo Sport.

Vlahović (24) je za Juventus ukupno odigrao 88 zvaničnih mečeva i 38 puta se upisao u listu strelaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.