POTPUNO JE UNIŠTEN: Kraj za Ibrahimovića?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 14:16

POTPUNO JE UNIŠTEN: Kraj za Ibrahimovića?

Slavni napadač nema sreće.

Fudbaler Milana i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović mogao bi zbog povrede lista da odsustvuje do kraja sezone, prenosi Gazeta delo Sport.

Ibrahimović se povredio prošlog vikenda uoči meča sa Lećeom u 31. kolu Serije A.

- Ibrahimović je potpuno uništen posle nove povrede, možda će morati da pauzira do kraja sezone. On se plaši da bi zbog nove povrede mogao da završi karijeru, pošto želi da nastavi da igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Milan. Međutim, čelnici Milana ne razmišljaju još o produženju ugovora sa Šveđaninom, pošto su odlučili da potraže mlađeg napadača - navodi italijanski list.

Ibrahimović (41) se vratio u Milan 2020. godine, ali je zbog problema sa povredama odigrao samo 78 utakmica i postigao je 37 golova. On je prošle sezone sa ekipom Milana osvojio titulu u Seriji A.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi udarac za Ibrahimovića, da li je vreme za kraj?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Apr.2023

Izgleda da će pauzirati do kraja sezone Fudbaler Milana i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović mogao bi zbog povrede lista da odsustvuje do kraja sezone, prenosi “Gazeta delo Sport.” Ibrahimović se povredio prošlog vikenda, uoči meča sa Lećeom u 31. kolu Serije A – Ibrahimović je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.