Leao odbio Čelsi i Real

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 23:37

Leao odbio Čelsi i Real

Fudbaler Milana Portugalac Rafael Leao odbio je ponude Čelsija i Reala, pošto želi da produži saradnju sa italijanskim klubom, prenosi Gazeta delo Sport.

Leao ima ugovor sa Milanom do 30. juna 2024. godine. Italijanski mediji navode da je menadžer igrača Žorž Mendeš razgovarao sa predstavnicima Čelsija i Reala i saopštio im da portugalski reprezentativac ne želi da napusti ekipu Milana.

Mendeš je najavio da će nastaviti pregovore sa čelnicima "rosonera" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vezi produžetka saradnje sa Leaom. Gazeta delo Sport navodi da rukovodstvo Milana planira da poveća platu Portugalcu na sedam miliona evra po sezoni.

Međutim, dve strane se još nisu dogovorile o isplati duga Sportingu, koji iznosi više od 20 miliona evra. Leao je unilateralno raskinuo ugovor sa Sportingom 2018. godine.

Mendeš očekuje da Milan isplati taj dug, ali čelnici "rosonera" ne žele to da učine, već planiraju da naprave dogovor sa portugalskim fudbalerom i Sportingom.

Leao (23) je ponikao u Sportingu, a 2018. je napustio klub iz Lisabona i prešao u Lil. On je u francuskom klubu proveo jednu sezonu, a potom je pojačao Milan. Portugalac je ove sezone odigrao 41 meč za Milan, a postigao je 13 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POTPUNO JE UNIŠTEN: Kraj za Ibrahimovića?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 14:16

Slavni napadač nema sreće...Fudbaler Milana i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović mogao bi zbog povrede lista da odsustvuje do kraja sezone, prenosi Gazeta delo Sport...Ibrahimović se povredio prošlog vikenda uoči meča sa Lećeom u 31. kolu Serije A...- Ibrahimović je potpuno uništen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.