POTPUNO ISKRENO Nadal: Bio sam “mentalno” povređen, Novaku treba aplaudirati

Izvor: Blic, 10.Nov.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO ISKRENO Nadal: Bio sam “mentalno” povređen, Novaku treba aplaudirati

Španski teniser Rafael Nadal smatra da ove godine nije osvajao velike trofeje zbog “povrede mentalne prirode“. Rafa je iskoristio priliku i da pohvali Novaka Đokovića.

- Nije bilo lako, nisam veorovo u svoje poteze. Sada sam ponovo onaj stari, udaram lopticu po osećaju, uspevam da kontrolišem emocije i ponovo uživam na terenu. Što se Novaka tiče, on je najbolji na svetu i treba mu aplaudirati - rekao je Nadal.

Španac je naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je osećaj sumnje u sebe proizašao kao posledica fizickih povreda koje su ga pratile poslednjih godina.

- Sa fizičkim povredama gubi se i sigurnost. Čovek traži više od sebe i tu se onda stvari zakomplikuju. Trebalo mi je sedam meseci da vratim psihološku stabilnost. Izuzetno sam motivisan, ne znam šta može da se desi, ali pokušaću da igram što je moguće bolje na podlozi koja mi ne odgovara - rekao je Nadal i dodao da se u današnjem tenisu “misli više nego ranije”.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.