POSREBRNJEN: Zastrašujuća fotografija fudbalera Zvezde (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSREBRNJEN: Zastrašujuća fotografija fudbalera Zvezde (FOTO)

Veći deo jesenjeg dela sezone Dožua Parker je proveo na pozajmici u Aberdinu, ali kako škotski klub nije želeo da produži saradnju sa njim reprezentativac Antigve i Barbude će se javiti na prozivku uoči zimskih priprema.

I dalje je neizvesno da li Parkera u svom timu uopšte želi Miodrag Božović, ali to iskusnog napadača uopšte ne sprečava da se dobro zabavlja.
Parker je danas na Instagram postavio zanimljivu fotografiju, koja je mnoge u prvi mah uplašila, ali radi se samo o kostimiranju u lik strip junaka “Srebrnog surfera”. Nema sumnje da fudbaler Zvezde baš voli da šokira.
FOTO: Instagram/j23parker

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Na "Marakani" i nije bio tako strašan... (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2016

Njegova slika deluje jezivo, ali na terenu nije delovao tako za protivničke igrače....Neki će ga prepoznati, drugi ne. U pitanju je Džošua Parker, promašaj Crvene zvezde...On je ovom slikom asocirao na čuvenog strip junaka Srebrnog letača...Momak koji je rođen u Engleskoj i igra za reprezentaciju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.