Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJA ŠANSA ZA CRNO-BELE: Kahriman sačuvao pobedu Zvezdi, Kosović promašio remi (VIDEO)

Partizan je do dve poslednje prilike za izjednačenje u duelu sa Crvenom zvezdom došao u 96. i 98. minutu.

Povijala se odbrana gostiju pred napadima domaćina nakon isključenja Aleksandra Lukovića, a možda i najbolju priliku pred sam kraj je imao Alen Stevanović kada je bio potpuno sam na 18-19 metara, ali je u šutnuo oprilično slabo odnosno jedan igra Zvezde je uspeo da ga izblokira.
Posle toga je akcija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prekinuta jer su na loptu krenuli igrači koji su bili u ofsajdu.
Ipak, još bolju priliku u 98. minutu imao je Kosović koji se našao sam na desetak metara od gola Kahrimana, šutirao je, lopta je išla ka golu, ali je golman gostiju uspeo da spreči izjednačenje.

150. večiti derbi završen je pobedom Crvene zvezde od 2:1.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.