Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSEBNA MOTIVACIJA: Fizioterapeut zna gde treba da masira igrače da bi opstali u Bundesligi! (VIDEO)

Fudbaleri Hamburgera i dalje su jedini koji nikada nisu ispali u Bundesligu još od njenog osnivanja 1963. godine, a nakon večerašnjeg revanša pojavio se snimak na internetu koji otkriva tajni recept HSV-a. 

Napadač Pjer-Mišel Lasoga imao je problema sa mišićima zadnjice/donjeg dela leđa, pa se fizioterapeut pobirnuo da bolovi prestanu pred nastavak utakmice u produžecima. 
Lasoga je odlučio da pomogne svom maseru i spusti šorts do polovine svoje zadnjice, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je večeras postala hit u Hamburgu, Nemačkoj, a vidite – stigla je i do nas…

(Izvor: Vine/Imre Grimm)

The post POSEBNA MOTIVACIJA: Fizioterapeut zna gde treba da masira igrače da bi opstali u Bundesligi! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.