PORODICA MU JE SVE: Ovo su Piksijeva deca! Ćerke atraktivne lepotice, a sin šmekerčina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2021, 08:06

PORODICA MU JE SVE: Ovo su Piksijeva deca! Ćerke atraktivne lepotice, a sin šmekerčina (FOTO)

Kruna Draganove i Snežanine višedecenijske ljubavi.

Kako je Ljubiša Tumbaković bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije, u medijima se spominje nekoliko imena kandidata za novog selektora "Orlova", a jedan od njih je i Dragan Stojković Piksi.

Pisalo je da Piksi ipak odbija ponude FSS-a, a da li će legendardni fudbaler postati novi selektor pokazaće dani koji su pred nama.

Pored svega što je dao srpskom i svetskom fudbalu, već dugi niz godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragan i njegova supruga Snežana važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Svoju ljubav neguju više od tri decenije, a kao njena istinska kruna dobili su troje dece. Ćerke Andrea i Anja i sin Marko njihov su najveći ponos, a porodica Stojković se trudi da i pored brojnih obaveza svaki slobodan trenutak provede na okupu.

Atraktivne Stojkovićeve ćerke zbog svog besprekornog izgleda i nepogrešivog modnog ukusa privlače pažnju gde god da se pojave i šta god da urade, a na lepotu sina Marka malo koja pripadnica lepšeg pola može da ostane imuna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.