PORAZ OD 124. NA SVETU: Mladi Hrvat eliminisao Nadala u Bazelu

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORAZ OD 124. NA SVETU: Mladi Hrvat eliminisao Nadala u Bazelu

Mladi hrvatski teniser 17-godišnji Borna Ćorić napravio je veliku senzaciju na ATP turniru u Bazelu, pošto je u četvrtfinalu eliminisao trećeg tenisera sveta Španca Rafaela Nadala - 6:2, 7:6 (7:4)

BAZEL - Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić napravio je senzaciju na ATP turniru u Bazelu, pošto je u četvrtfinalu eliminisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trećeg tenisera sveta Španca Rafaela Nadala.

Ćorić je do najveće pobedo u karijeri došao u dva seta, rezultatom 6:2, 7:6 (7:4), posle jednog sata i 41 minuta igre.

Ćorić će posle pobede nad svojim idolom, u borbi za prvo ATP finale, igrati protiv Belgijanca Davida Gofana.

Video: match point. This is the moment that Borna #Coric downed Rafa #Nadal 62 76. #tennis http://t.co/XbpeHvv2Ux

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Senzacija Borne Ćorića

Izvor: RTS, 25.Okt.2014, 09:57

Posle eliminacije Rafaela Nadala sa turnira u Bazelu, mladi hrvatski teniser Borna Ćorić izjavio je da je neverovatan osećaj pobediti, jednog od najboljih igrača u istoriji tenisa. U četvrtfinalu Borna je sa 6:2, 7:6 (7:4) savladao Nadala, koji je potom objavio da se povlači sa terena do kraja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.