PONOSAN NA SVE ŠTO RADE! Piksi konferenciju započeo pričom o Noletu, a onda se prebacio na Jokića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 13:24

PONOSAN NA SVE ŠTO RADE! Piksi konferenciju započeo pričom o Noletu, a onda se prebacio na Jokića

Srpski sportisti pomeraju granice.

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi svoju konferenciju za medije počeo je obraćanjem najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću.

Naime, strateg Orlova izašao je pred novinare uoči nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a pre govora o aktuelnim dešavanjima u reprezentaciji poručio je da je ponosan na tenisera i njegove rezultate.

- Čestitam Đokoviću, ono što je postigao zaslužuje svaku pažnju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čini nas ponosnim, a juče posebno. Sve to je zaslužio. Bilo je prelepo gledati ga - istakao je Piksi.

On se potom osvrnuo i na Nikolu Jokića i to što on ostvaruje u NBA ligi.

- To su ljudi koji pomeraju granice, ništa se ne dešava slučajno, Jokić u Americi u najjačoj ligi na svetu, to kako on igra, sa kakvom lakoćom, to je za svaku pohvalu, veličanstveno, savršeno praktično. Svima nam je drago koji navijamo za naše ljude. Ponosni smo i na njega i na Novaka, pomeraju granice svojim ponašanjem, igrama i rezultatima. Mogu da nas usreće i usrećuju nas - naveo je selektor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.