Izvor: HotSport.rs, 09.Avg.2023, 19:33

(POLUVREME): SRBIJA ZA NIJANSU BOLJA: Furiozni start ‘orlova’, ali su se Italijani probudili u drugoj deonici! (FOTO)

Odličan susret. U toku su pripreme za Mundobasket, a reprezentacija Srbije trenutno igra protiv selecije Italije na Akropolis kupu u ‘OAKA Areni’. Odličan početak naše selekcije, koje je slušao šut za tri poena i posle prve deonice su imali prednost od +13 32:19. U drugoj deonici Italijani su se probudili i pokazali bolju igru. Na odmor se otišlo rezultatom 47:44- Druga utakmica reprezentacije 🇷🇸 ... Read more
The post (POLUVREME): SRBIJA ZA NIJANSU BOLJA: Furiozni start ‘orlova’, ali su se Italijani probudili u drugoj deonici! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.