SAMO SE POBEDA PIŠE: Zvezda se mučila, ali savladala Radnik (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 20:04

SAMO SE POBEDA PIŠE: Zvezda se mučila, ali savladala Radnik (VIDEO)

Trijumf domaćih.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik (3:1) u meču 14. kola Mozzart bet Superlige.  

Tim Baraka Bahara je bio bolji protivnik u prvih 45 minuta, a prvu priliku su imali već u sedmom minutu. Mijatović je odreagovao na pas Krasoa, ali je poslao loptu preko gola.

Samo dva minuta kasnije i Kraso je mogao do gola. Šutirao je ofanzivac, Ranđelović je bio nesiguran, ali je loptu uspeo da pošalje u korner. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U 19. minutu je povela Crvena zvezda. Strelac je bio Mijatović. Mladi fudbaler je bio veoma spretan u šesnaestercu i volej udarcem prevario Ranđelovića.

Samo minut kasnije moglo je da bude 2:0. Ndiaje je bio u prilici, ali se spetljao u obećavajućoj poziciji za gol.

Zvezda je tokom svih 45 minuta imala nadmoć u posedu, dok gosti nisu nijednom pripretili.

Pet minuta pre kraja velika prilika za Zvezdu. Mijatović se iskrao na prvoj stativi posle kornera, šutirao glavom. Ranđelović je bio dobro postavljen i zaustavio ovaj pokušaj.

MOZZART BET SUPERLIGA, 14. KOLO

CRVENA ZVEZDA - RADNIK 3:1 (1:0)

Strelci: Mijatović 19, Spajić 54, Kanga 90(p) - Tomašević 70

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Danilo Nikolić (Beograd)

CRVENA ZVEZDA (4-1-3-2): Glazer - Nedeljković, Điga, Spajić, Mitrović (46. Rodić) - Kangva - Kanga, Ivanić (60. Bukari), Kraso (76. Hvang) - Mijatović (60. Lučić), Endiaje (46. Olajinka).

RADNIK (3-4-3): Ranđelović - Abubakar, Vranjanin, Oršečnanin, Jović (79. Čumić) - Mitošević, Hajdarević - Gašić (62. Bogdanović), Kočić, Tomašević (79. Martinkevič) - Duronjić (79. Kadijević).

Prvu priliku u nastavku je imala ekipa Radnika. Duronjićev pokušaj glavom je otišao preko gola. U 54. minutu je bilo 2:0.

Kangva je odlično centrirao, a na pravom mestu je bio Spajić i glavom duplirao vođstvo svog tima.

Od tog pogotka usledio nešto mirniji period utakmice, a uspavanku je prekinuo Nemanja Tomašević. Sjajno je raspalio fudbaler gostiju sa skoro 30 metara, taj udarac je iznenadio Glazera koji je bio loše postavljen i lopta je od stative završila u mreži.

U 81. minutu je Zvezda mogla da reši pitanje pobednika. Ranđelović je bio u izglednoj šansi, ali je udarac mladog fudbalera zaustavio Ranđelović.

Kings Kangva je pet minuta pre kraja imao kolosalnu priliku, dočekao je loptu na drugoj stativi, imao sve vreme ovoga sveta, ali je volej udarcem poslao loptu preko gola.

U 90. minutu je sve bilo gotovo. Kočić je skrivio penal, posle duela sa Lučićem. Gelor Kanga je loše šutnuo penal, Ranđelović je odbranio, ali se lopta neverovatno rotirala i završila iza njegovih leđa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.