POGAZIO OBEĆANJE JOKIĆU: Ključni igrač Nagetsa dao reč da ostaje u Koloradu, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 19:10

POGAZIO OBEĆANJE JOKIĆU: Ključni igrač Nagetsa dao reč da ostaje u Koloradu, ali...

Odbio ugovor...

Nakon osvajanja šampionske titule i potpune euforije u Denveru, čini se da će Nagetsi ostati bez prilično bitnog igrača. Naime, Brus Braun odlučio je da odbije "igračku opciju", čime je odlučio da postane slobodan agent ovog leta.

Košarkaši Denver Nagetsa došli su do prvog šampionskog prstena u istoriji franšize, pošto su u petoj utakmici finala NBA lige na svom terenu pobedili Majami rezultatom 94:89. Denver je do titule stigao serijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 4:1 u pobedama. Međutim, iako razloga za slavlje ima na pregršt, jedna stvar zabrinula je navijače tima iz Kolorada, ali i sve saigrače i čelnike kluba.

Iako, za slavlje ima mnogo razloga, jedna stvar već brine sve ljubitelje Denvera.

Naime, Brus Braun odlučio je da ne iskoristi opciju produžetka ugovora sa Nagetsima za 6.8 miliona po sezoni, tako da će ovog leta postati slobodan igrač.

Ruku na srce, Braun se nije baš proslavio tokom boravka u Detroitu i Bruklinu.

Međutim, skroz je drugačija priča u Nagetsima. Zapravo, jedan je od ključnih igrača ovog tima.

Kako za sada stoje stvari, klub iz Kolorada nema dovoljno novca da ga plati. Naime, on je prošle godine stigao u Denver za 13.000.000 dolara i potpisao dvogodišnji ugovor, ali je druga godina opciona. Sada on može da iskoristi tu opciju i da za 6.800.000 dolara ostane u Koloradu. Ali kako stoje stvari, nije mu ni na kraj pameti da tako nešto uradi.

Braun je na pitanje posle pobede u finalu na pitanje da li ostaje rekao:

- Sigurno - a sada je to i porekao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.