POCEPAO MREŽU: Vidite kako je Falko uhvatio VOLEJ! Bomba u italijanskoj produkciji - Gajić asistent (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 18:03

POCEPAO MREŽU: Vidite kako je Falko uhvatio VOLEJ! Bomba u italijanskoj produkciji - Gajić asistent (VIDEO)

Doneo ogromnu prednost Zvezdi na poluvremenu.

Fudbaleri Inđije i Crvene zvezde igraju meč 33. kola Superlige Srbije.

Gosti iz Beograda su napravili "visok start". Strelac za crveno-bele je već u petom minutu bio Veljko Nikolić. Vezista Zvezde je šutirao sa 20 metara, golman Marko Jovičić je dao sve od sebe i napravio paradu, ali nije uspeo da spreči loptu da uđe u mrežu (OVDE).

Početak je nagovestio vatromet golova, a za to se postarao Milan Pavkov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 21. i 23. minutu. Prvo je sa bele tačke savladao Jovičića. Golman domaćih je dobro procenio stranu, ali nije imao šanse da zaustavi projektil Pavkova. Dva minuta kasnije lepo je prošao Rodić i idealno centrirao Pavkovu kom nije bilo teško da pogodi sa svega nekoliko metara. Golove Pavkova pogledajte OVDE.

Lil ima dva boda manje od PSŽ-a pet kola pre kraja Lige 1, i svaki meč mu je presudan. A večeras (21.00) ima možda i najteži izazov - gostuje Lionu koji je takođe i dalje u trci za titulu. Kvota na dvojku je čak 3,35, dok je kec 2,25, a iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Lil.

Pred sam kraj prvog poluvremena u strelce se upisao i Filipo Falko.

On je odigrao dobru kombinaciju sa Milanom Gajićem da bi na kraju strahovitim volej udarcem levom nogom ostavio Jovičića bespomoćnim.

Zvezda je otišla sa 0:4 na poluvreme.

Prenos meča možete pratiti OVDE.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.