POČELO OSTRVSKO LUDILO: Jokana i Mitrovića UŠTOPOVAO Milivojević, Žoržinjo POGODIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELO OSTRVSKO LUDILO: Jokana i Mitrovića UŠTOPOVAO Milivojević, Žoržinjo POGODIO! (VIDEO)

Krenula je borba u Premijer ligi.

Krenula je nova sezona u najbogatijoj ligi na svetu-Premijer ligi! Nije bilo puNo iznenađenja na startu, a ono što najviše interesuje ljubitelje fudbala u Srbiji jeste debi Slaviše Jokanovića u elitnom rangu engleskog fudbala. Fulam je na otvaranju sezone poražen na svom terenu od Kristal Palasa 2:0, za koji igra srpski reprezentativac Luka Milivojević. Sa druge strane Čelsi je sa novim menadžerom Mauriciom Sarijem odlično krenuo, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na gostovanju ubedljivo savladao Hadersfild sa 3:0.

VELIKA TRAGEDIJA: Nekada je igrao u Srbiji, a sada je u ZATVORU! (FOTO)

VELIKO RAZOČARENJE: Ivana Španović neće skakati u finalu Evropskog prvenstva (FOTO)

Fulam je uspeo da se prošle sezone kroz baraž u Čempionšipu plasira u Premijer ligu. Menadžer londonske ekipe Slaviša Jokanović, značajno je ojačao igrački kadar, ali je na premijeri ipak poražen od Kristal Palasa 2:0. Strelci za Palas bili su Šulp i Zaha. Napadač Orlova Aleksandar Mitrović, odigrao je svih 90 minuta, kao i njegov kolega iz reprezentacije Srbije Luka Milivojević, koji je bio odličan u pobedi svog tima.

Čelsi je bio ubedljiv na otvaranju Premijer ligi. Sa Sarijem na klupi, Plavci su pregazili Hadersfild sa 3:0, a gol na ovoj utakmici postigao je novajlija Žoržinjo. Votford je na svom terenu sa 2:0 pobedio Brajton, dok je na drugoj strani identičnim rezultatom Bornmaut savladao Kardif.

Rezulati Premijer lige 1. kolo:

Njukasl - Totenhem 1:2

Hoselu 11. minut - Vertongen 8. minut, Ali 18. minut

Bornmaut - Kardif 2:0

Frejzer 24. minut, Vilson 90+1 minut

Fulam - Kristal Palas 0:2

Šulp 41. minut, Zaha 79. minut

Hadersfild - Čelsi 0:3

Kante 34. minut, Žoržinjo 45. minut, Pedro 80. minut

Votford - Brajton 2:0.

Pererira 35, 54. minut

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.