POBEDIO KORONU: Kristijano Ronaldo dobio negativan test nakon 19 dana karantina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 21:35

POBEDIO KORONU: Kristijano Ronaldo dobio negativan test nakon 19 dana karantina!

Portugalac uskoro ponovo na terenu.

Kristijano Ronaldo dobio je konačno, nakon 19 dana, negativan test na koronavirus, potvrdio je Juventus u kratkom saopštenju za medije.

- Test je negativan. Igrač se nakon 19 dana oporavio i više ne mora da bude u samoizolaciji - piše u saopštenju Juventusa.

Podsetimo, Ronaldo je prošlog meseca na okupljanju reprezentacije testiran pozitivno na koronavirus nakon čega se vratio u Torino. Kontrlini test je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio pozitivan iako je Portugalac izazvao mnogo kontroverzi postovima na društvenim mrežama u kojima je obaveštavao navijače da se oseća dobro i da bez obzira na sve trenira kod kuće.

Ronaldo is BACK 🐐 pic.twitter.com/AIE0ikwah2

— Goal (@goal) October 30, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.