Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUŠTE MILIONI: Stiže ponuda za Mitrovića u Njukasl, Benitezov komentar za bez komentara (FOTO)

Aleksandar Mitrović ove sezone nije u prvom planu u Njukaslu, Dvajt Gejl je prvi izbor Rafe Beniteza, ali Srbin još uvek “drži cenu”.
Neke odlične partije u dresu što Njukasla, što Srbije, uz beskompromisan pristup utakmici, Aleksandru Mitroviću donose interesovanje mnogih klubova (Napoli, Porto), ali je najkonkretniji za sad, čini se, Svonsi.
Naime, prema pisanju medija širom Engleske, a koji se pozivaju na “Dejli Miror”, Svonsi je spreman da za Mitrovića >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ponudi čak 15 miliona funti.
Ono što iznenađuje (u najmanju ruku) jeste pomalo licemerni komentar Rafe Beniteza, španskog stručnjaka na čelu Njukasla, koji očigledno smatra da je Mitroviću bolje da sedi na klupi nego da igra:
Newcastle boss Rafa Benitez has urged Aleksandar Mitrovic to stay and fire the club to promotion, despite interest from Swansea.
— The Summons Post (@thesummonspost) December 18, 2016
– Želim da ostane u klubu i uvede nas u Premijer ligu, rekao je Benitez medijima u Engleskoj.
Ipak, postavlja se pitanje zbog čega Benitez toliko želi Mitrovića, ukoliko je ove godine odigrao ukupno 12 mečeva u Čempionšipu, uz samo tri data gola?
Nema sumnje da će reprezentativcu Srbije mnogo više značiti da ode negde gde će dobiti priliku da igra, pogotovo što se nalazi u situaciji da je potreban ne samo klubu, već i reprezentaciji Srbije.
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. The post PLJUŠTE MILIONI: Stiže ponuda za Mitrovića u Njukasl, Benitezov komentar za bez komentara (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Treći klub iz Premijer lige hoće Mitrovića, ali ovo što mu je lično Benitez rekao ga možda ubedi da ostane!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2016

Foto: AP/Tanjug..Posle Vest Hema i Kristal Palasa, još jedan premijerligaški klub je pokazao interesovanje za Aleksandra Mitrovića...Prema pisanju medija u Engleskoj, Svonsi je voljan da ponudi Njukaslu 15 miliona funti (skoro 18 miliona evra)...Međutim, iako srpski reprezentativac svoje šanse dobija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.