Benitez: Mitre, ostani!

Izvor: Mondo, 18.Dec.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez: Mitre, ostani!

Španski menadžer savetuje Aleksandra Mitrovića da ostane u Njukaslu uprkos ponudi iz Premijer lige.

Foto: Guliver/Getty images/Ian MacNicol

Više puta je u intervjuima Aleksandar Mitrović govorio da mu je od malih nogu bila želja da zaigra za Njukasl i brzo su ga navijači tog kluba zavoleli kao rođenog "džordijevca".

Međutim, s obzirom na to da se tim takmiči u drugoj ligi, a da je on uglavnom rezervista, teško da se može govoriti da je u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadovoljan situacijom - ma koliko voleo Njukasl.

Iz tog razloga se Uprava kluba, ali i sam menadžer Rafael Benitez, pribojavaju kako će Aleksandar Mitrović reagovati kada u januaru stigne bogata ponuda iz Premijer lige koju sprema Svonsi.

Prema pisanju britanskog "Mirora" Svonsi će ponuditi 15 miliona funti kako bi tokom zimskog prelaznog roka obezbedio napadača koji bi mogao da im pomogne u borbi za opstanak, a Rafael Benitez ima savet za napadača koga uglavnom drži na klupi.

"Ostani i vrati nas u Premijer ligu!", glasila je poruka Beniteza.

Ranije se govorilo o interesu Napolija, ali oni su odustali od potere za srpskim reprezentativcem.

"Mitrogol" je u tekućoj sezoni za Njukasl postigao samo tri gola u Čempionšipu, a od 12 mečeva u kojima je nastupio - čak u osam je ušao sa klupe.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PLJUŠTE MILIONI: Stiže ponuda za Mitrovića u Njukasl, Benitezov komentar za bez komentara (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2016

Aleksandar Mitrović ove sezone nije u prvom planu u Njukaslu, Dvajt Gejl je prvi izbor Rafe Beniteza, ali Srbin još uvek “drži cenu”.. Neke odlične partije u dresu što Njukasla, što Srbije, uz beskompromisan pristup utakmici, Aleksandru Mitroviću donose interesovanje mnogih klubova (Napoli,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.