PL - Vulvsi pokazali zube, Liverpul odigrao šampionski za nova tri boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - "Vulvsi" pokazali zube, Liverpul odigrao "šampionski" za nova tri boda! (video)

Na "Molinou" odigran pravi derbi.

Vulverhempton bio možda i bolji rival, ali "redsi" ipak nose sva tri boda sa "Molinoa" (2:1) .

Liverpul je dosta bolje otvorio meč, "redsi" su stigli do gola već u osmom minutu. Aleksandar-Arnold beleži još jednu asistenciju, ovog puta strelac je Džordan Henderson.

Mogli su "vukovi" brzo do izjednačenja, odbrana Liverpula je naivno ispala, ali Doerti šalje loptu preko gola. Na drugoj strani u par navrata je pretio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mohamed Salah, ali Egipćanin je u par navrata ispao i sebičan.

Upravo Salah otvara drugo poluvreme šansom, ali Patrisio odlično reaguje što je uskoro bilo nagrađeno golom za domaćina.

Adama Traore beži na desnoj strani, sjajno šalje loptu na peterac gde je neprikosnoven Himenez. 51. minut 1:1!

Imao je Meksikanac priliku i za drugi gol, ali Alison odlično reaguje. Na drugoj strani kod gostiju prete Salah i Firmino, ali bez promene rezultata.

Firmino je imao sjajnu priliku u 82. minutu, ali Rui Patrisio još jednom briljira na golu "vukova". Brazilac je ipak stiže do pogotka u 84. minutu. Salah je dugo držao loptu, ona ipak stiže do Firmina koji pogađa za 2:1!

Diogo Žota je imao sjajnu priliku za 2:2, ali Portugalac ne uspeva da nagradi odličnu saradnju Himenez-Traore.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.