PL - Učitelj pobedio šegrta, Siti siguran protiv tobdžija! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 20:23

PL - Učitelj pobedio šegrta, Siti siguran protiv "tobdžija"! (video)

Na "Etihadu" pobeda domaćina.

Utakmica trajala samo jedno poluvreme, drugi deo igre odrađivanje posla od strane Sitija i iznenađujuća nezainteresovanost Arsenala.

Mančester Siti - Arsenal 1:0

"Građani" su odmah nametnuli jak tempo, Marez i povratnik Aguero su pokušali, ali su udarci završili pored gola Lena.

Nismo dugo čekali do vođstva domaćih, Aguero upošljava Fodena koji šutira - Leno brani, ali Sterling u odličnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poziciji i kupi odbitak za vođstvo od 1:0 u 22. minutu.

Saka je bio najagilniji kod "tobdžija", Ederson je morao da interviše posle šuta mladog Engleza u 26. minutu. Imala je "sedmica" Arsenala još jednu priliku u 40. minutu, ali Ederson sjajno reaguje.

Imali smo dve kontroverzne situacije, jedna jeste ofsajd koji je suđen Obamejangu u velikoj prilici za Gabonca. A onda u nadoknadi prvog dela igre nespretna igra Vokera u duelu sa Gabrijelom, ali glavni sudija meča posle VAR konsultacije ništa ne dosuđuje.

U drugom delu igre, dosta mirniji tempo što je više odgovaralo Sitiju. Do osamdesetog minuta smo videli tek po jedan šut sa obe strane u okvir gola u drugom delu igre.

Gvardiola i Siti beleže još jednu pobedu, Katalonac ima 2:1 u utakmicama protiv svog nekadašnjeg asistenta.

   

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Učitelj nadmudrio učenika, minimalac Sitija protiv Arsenala

Izvor: RTS, 17.Okt.2020

Fudbaleri Mančester sitija savladali su ekipu Arsenala sa 1:0, u jednom od derbija petog kola Premijer lige. Jedini gol na meču postigao Rahim Sterling u 23. minutu utakmice. . Mančester siti ne oduševljava igrom na početku nove sezone, ali su "građani" osvojili tri...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.