PL: Spektakl na Emiratima, golčina Sančeza, Kolarov asistent (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Spektakl na Emiratima, golčina Sančeza, Kolarov asistent (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala i Mančester sitija remizirali su rezultatom 2:2 (0:1) u prvom meču četvrtog kola Premijer lige.

Siti je poveo golom Serhija Aguera u 28. minutu, ali su u drugom poluvremenu preokrenuli Vilšir u 63. i Aleksis Sančez u 74. minutu. Konačan rezultat postavio je Demikelis u 83. minutu na asistenciju Kolarova.
Arsenal je bolje otvorio utakmicu, a prvu veliku šansu propustio je Velbek kada je izašao sam na Harta, ali je pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << samo stativu. To je nekoliko minuta kasnije kaznio Aguero, koji je pobegao svojim čuvarima i na asistenciju Navasa prosledio loptu u prvi ugao.

Ipak, u drugom poluvremenu, Arsenal je zaigrao mnogo bolje, a inicijativa im se isplatila u 63. minutu kada je Vilšir odigrao dupli pas sa Remzijem i bocnuo loptu preko Harta.

Posle desetak minuta, Sančez je prelepim volej udarcem zakucao loptu pod prečku nemoćnog Harta za 2:1.

Siti se nije predavao, gosti su krenuli na sve ili ništa i pet minuta pre kraja došli do boda. Kolarov je izveo korner sa leve strane, a Demikelis glavom pogodio gornji desni ugao za 2:2.

Mogao je i Siti do preokreta, u 88. minutu Kolarov je iz teške situacije pogodio stativu, pa je rezultat ostao nepromenjen.
Do kraja utakmice, ističemo još povredu Debušija, koji je na nosilima iznesen sa terena pošto je sam nezgodno doskočio i povredio članak.
Posle četiri utakmice, Siti ima sedam, a Arsenal šest bodova.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

PL: Aston Vila pokvarila Markovićev prvi start na Enfildu (VIDEO)


KAKVA GOLČINA U HUMSKOJ: Srnić ‘pocepao mrežu’ (VIDEO)


DEJVIS KUP: Ziki i Ika ispustili pobedu, odlučuju singlovi




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal i Siti podelili bodove

Izvor: Press, 13.Sep.2014

Na Emirejtsu smo gledali izuzetno zanimljivu i kvalitetnu utakmicu, sa mnogo golova, u kojoj na kraju nije bilo pobednika.. Domaćin je već u 12. minutu mogao do pogotka, ali je nakon šuta novog igrača Arsenala Danije Velbeka lopta pogodila stativu.. Sitiju je u 28. minutu prednost doneo Kun Aguero...

Nastavak na Press...

Bomba Kolarova se deaktivirala na stativi, Arsenal i Siti podeleli bodove u Londonu

Izvor: Blic, 13.Sep.2014

Fudbaleri Arsenala i Mančester sitija podelili su bodove u Londonu u četvrtom kolu Premijer liga odigravši 2:2, a srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov bio je asistent kod drugog gola "građana", dok je u poslednjim minutima susreta mogao da donese i pobedu razornim udarcem...Arsenal je krenuo...

Nastavak na Blic...

Spektakl i remi na Emiratima

Izvor: B92, 13.Sep.2014

Fudbaleri Arsenala i Mančester sitija odigrali su nerešeno 2:2 u prvoj utakmici četvrtog kola engleske Premijer lige...Siti je rano poveo, a na kraju je u samom finišu uspeo da izvuče bod u derbiju kola. Dva debitanta obeležila su ovaj meč - Lampard u sastavu Sitija i Velbek u dresu Arsenala...Bolji...

Nastavak na B92...

KOLAROV ASISTIRAO ZA BOD: Arsenal i Siti remizirali u pravom spektaklu - 2:2

Izvor: Kurir, 13.Sep.2014

LONDON - Engleski premijerligaši Arsenal i Mančester Siti remizirali su danas - 2:2 u utakmici punoj uzbuđenja do poslednjeg sudijskog zvižduka...Izabranici Arsena Vengera krenuli su od starta u pravu ofanzivu, ali su iznenađujuće - prvi primili gol i to u 28. minutu, kada je Kun Aguero na asistenciju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.