PL - Sjajan derbi na King Paueru, na kraju bez pobednika! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Sjajan derbi na "King Paueru", na kraju bez pobednika! (video)

Fudbaleri Lestera ugostili su Čelsi na otvaranju 25. kola Premijer lige.

"Lisice" su dočekale "Plavce" u 25. kolu, gledali smo sjajan meč, koji je na kraju završen podelom bodova i rezultatom 2:2 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, gosti su tražili penal u 21. minutu nakon pada Ejbrahama, usledila je VAR provera, na kraju je procenjeno da nema materijala za najstrožu kaznu.

Samo pet minuta kasnije je veliku priliku imao Lestera, Vardi je izbio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam pred Kabaljera, ali je iskusni Argentinac uspeo da interveniše.

Videli smo još par solidnih prilika u prvom delu, pretili su Čilvel i Čaudri gostima, Maunt domaćinu, ali golovi su izostali.

Na samom startu nastavka zatresla se i mreža i to domaće ekipe.

Centaršut Maunta iz kornera, odličan skok Ridigera i gol glavom nemačkog reprezentativca za 1:0 u korist Čelsija.

Nije dugo trajala radost "Plavaca", odličan prodor Barnsa po levoj strani, na kraju je šutirao, lopta je zakačila nekog od protivničkih igrača i prevarila Kabaljera, 1:1.

Samo 10 minuta kasnije, potpuni preokret, Tilemans je poslao loptu sa desne na levu stativu, tamo se na pravom mestu našao Čilvel, koji trese mrežu gostujućeg sastava za 2:1.

Ipak, usledio je sada odgovor Lampardove ekipe, Maunt je sjajno izveo slobodan udarac, najbolji u skoku je još jednom bio Ridiger, koji sjajnim udarcem glavom matira Šmajhela po drugi put na meču, 2:2 na "King Paueru".

Do kraja smo videli i jednu dobru priliku za Barnsa, ali je tukao pored gola rivala, u finišu se čini da je lopta nakon njegovog prodora po levoj strani pogodila u ruku Ridigera, ali se ni sudija ni njegove kolege iz VAR sobe nisu oglasili, ništa od penala za "Lisice", te je na snazi ostao nerešen rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL - Dominacija Liverpula, budi se Bornmut, neverovatan povratak Evertona, uzbudljivo u Londonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020

Nekoliko interesantnih rezultata u 25. kolu Premijer lige...Nešto ranije danas Lester je dočekao Čelsi, sjajan meč na "King Paueru" završen je rezultatom 2:2, više OVDE...U terminu od 16h odigrano je još šest mečeva, ovo su rezultati.....Liverpul - Sautempton 4:0 (0:0)....Mučio se Liverpul...

Nastavak na Sportske.net...

Junajted ponovo razočarao – remi bez golova sa Vulvsima

Izvor: B92, 01.Feb.2020

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su meč bez golova sa ekipom Vulverhemptona u 25. kolu Premijer lige...Ole Gunar Solskjer i njegovi izabranici ponovo su razočarali svoje navijače pošto na svom stadionu nisu postigli gol...Utakmica je bila dinamična i puna šansi za gol na obe strane, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.