PL Rusije: Kiks Krasnodara, Zenit se odlepio (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL Rusije: Kiks Krasnodara, Zenit se odlepio (video)

Fudbaleri Krasnodara nisu uspeli da slave na svom terenu u okviru 19. kola ruske Premijer lige.

Krasnodar je na svom stadionu dočekao ekipu Orenburga, gosti su uspeli da se domognu boda, na kraju je bilo 2:2 (0:1).

Igrao se deseti minut kada su domaći fudbaleri dobili idealnu priliku da povedu, Perejra je pao u kaznenom prostoru Orenburga, sudija je pokazao na kreč.

Odgovornost je preuzeo Brazilac sa ruskim pasošem Ari, ali novopečeni reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Zbornaje komande" nije uspeo da se upiše u listu strelaca, golman gostiju Frolov ga je pročitao i sačuvao mrežu.

A onda, 41. minut, gosti dolaze do prednosti, Sutormin se odlično snašao na ivici kaznenog prostora Krasnodara i prizemnim udarcem poslao loptu u mrežu uz stativu.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 20ak minuta igre u nastavku Krasnodar izjednačio, Perejra je poslao loptu pred gol rivala, najbolje se snašao Ari, koji se iskupio za promašen penal i poravnao rezultat.

Samo devet minuta kasnije, centaršut Petrova sa desne strane, dobro skače Skopintsev i glavom matira Frolova za potpuni preokret.

Ipak, u 89. minutu, gosti dolaze do boda, nakon udarca sa ivice kaznenog prostora, fudbaler gostiju Ade petom uspeva da zakači loptu ispred Uroša Spajića i sprovede je u mrežu domaće ekipe, za konačnih 2:2.

Zenit je u tekućem kolu slavio sa 2:1 protiv Ufe na svom terenu, te sada imaju pet bodova više od Krasnodara na čelu tabele, CSKA je treći sa 33 boda, sedam manje od lidera.

Orenburg je osvojio zlata vredan bod, nalaze se tik iznad opasne zone, sa dva boda više od Samare.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BL: Joviću nedostajalo "fortune", Frankfurt slavio u Dizeldorfu, Kostiću nova asistencija (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019

Fudbaleri Ajntrahta iz slavili su na gostovanju u Dizeldorfu u okviru 25. kola nemačke Bundeslige...Na zatvaranju 25. kola, Frankfurt je gostova ekipi Fortune u Dizledorfu, gosti su slavili sa 0:3 (0:0)...U drugom minutu domaćin je došao do gola, postigao je Kovnacki, ali je on odmah poništen, jer...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.