Liga 1 - Balotelijeva hladna osveta Nici, potera za Ligom šampiona se nastavlja! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Balotelijeva hladna osveta Nici, potera za Ligom šampiona se nastavlja! (video)

Minute upisao i Nemanja Radonjić.

Fudbaleri Olimpika ostvarili su minimalnu pobedu nad Nicom u Marseju u okviru 28. kola francuske Lige 1.

I pored velike terenske inicijative domaće ekipe, prvi su pripretili gosti preko Sen-Maksimana, ali je Mandanda odlično reagovao i odbranio svoju mrežu.

Uzvratio je potom Tovan, no promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

Taman su se puleni Patrika Vijere polako oslobađali pritisak, na scenu je stupio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mario Baloteli!

Bivši fudbaler Nice je u 62. minutu odlično reagovao glavom u kaznenom prostoru i savladao svog doskorašnjeg saigrača Beniteza za veliko slavlje na Velodromu.

Mogao je Marsej i do ubedljivije pobede, ali do kraja meča nije bilo pogodaka, pa su domaćini osvojili vredna tri boda u borbi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Za ekipu Rudija Garsije nastupio je i reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić koji je ušao u igru u 85. minutu meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Balotelijeva osveta Nici, Italijan doneo nove bodove Marseju

Izvor: B92, 11.Mar.2019

Mario Baloteli je kratko vreme postao miljenik navijača Marseja. U susretu 27. kola postigao je jedini gol na meču sa svojim bivšim klubom Nicom...Bivši as Milana i Mančester sitija postigao je pogodak u 61. minutu i time pokazao treneru Nice Patriku Vijeri da je pogrešio što se olako odrekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.