PL - Ovo je već dijagnoza, Junajted na kolenima! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Ovo je već dijagnoza, Junajted na kolenima! (video)

Premijerligaški gigant nastavlja sa posrtanjem.

Loš dan za timove iz Mančestera, posle Sitija i Junajted gubi svoj meč osmog kola. Bolji je bio Njukasl koji je slavio sa 1:0 na "Sent Džejms Parku".

"Svrake" su imale bolje prilike u prvom poluvremenu, isticao se par Metju i Šon Longstaf, prvi je pogodio čak i prečku na polovini prvog dela igre. Sporna situacija je bila posle faula Skota MekTominaja, Škot se posle pregleda VAR-a izvukao i ostao na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa žutim kartonom.

Do kraja prvog dela igre, Almiron beleži odličnu prilku, ali su defanzivci Junajteda dobro reagovali. Na drugoj prva ozbiljnija šansa Solskjerovih pulena dolazi preko Megvajera u zadnjim minutima prvog poluvremena. Ipak Englez nije uspeo da postigne gol iz kornera.

Po povratku sa pauze dosta nervozna igra, a onda i sjajna kontra domaćeg tima. Sen-Maksimin je preneo loptu preko centra, dodao Džetro Viljemsu koji lomi odbranu Junajteda i sjajno upošljava Metjua Longstafa koji sa nekih dvadesetak metara postiže efektivan gol za vođstvo Njukasla u 72. minutu.

Junajted do kraja meča nije uspeo da savlada Dubravku tako da "svrake" slave minimalnu pobedu, a "crveni đavoli" nastavljaju svoju crnu seriju kada su u pitanju gostovanja.

Nemanja Matić je odgledao ceo meč sa Junajtedove  klupe za rezervne igrače.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.