PL - Murinjo sa devet života slavi Sančeza, Matić promašio nemoguće! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Murinjo sa devet života slavi Sančeza, Matić promašio nemoguće! (video)

Koliko će još Portugalac izdržati na klupi "Crvenih đavola"?

Kakva utakmica u Mančesteru!

Junajted je na svom Old Trafordu uspeo da osvoji tri boda nakon velikog preokreta od 0:2 do 3:2 protiv Njukasla.

Košmarno je Junajted otvorio utakmicu pošto su prvi put u istoriji uspeli da prime dva gola u prvih deset minuta na Old Trafordu.

Prvi je pogodio Brazilac Kenedi u sedmom minutu, a tri minuta kasnije Jošinori Muto je povisio na 2:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
BIo je to kompletni raspad sistema Junajteda koji nije uspeo da stvori niti jednu izglednu priliku u prvom poluvremenu, dok je Njukasl mogao i do još jednog gola kada je Mutov udarac odbranio De Hea.

Možemo samo da pretpostavimo šta je sve moralo da se desi u svlačionici "Crvenih đavola" da bi počeli da igraju u skladu sa renomeom kluba.

Ređale su se šanse, Matić je promašio nemoguće u 52. minutu, ali je Huan Mata u 70. minutu iz slobodnog udarca dao nadu svom timu da može da izbegne poraz.

Šta promaši Nemanja Matić?! https://t.co/VxlJcJl5b8

— Sportske.net (@sportske) October 6, 2018

Šest minuta kasnije, stiglo je i izjednačenje.

Antoni Marsijal na sjajan način završio akciju i zatresao mrežu Dubravke koji je tokom meča imao nekoliko izvanrednih parada.

Ipak, Čeh nije uspeo da sačuva bod svojoj ekipi pošto je rezervista Aleksis Sančez golom u 90. minutu meča doneo veliki preokret i još veću radost na Old Trafordu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUDO! Vaskrsao Junajted iz kliničke smrti, Njukasl se raspao! Od 0:2 do 3:2 u holivudskoj drami (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Okt.2018

Ako od ljubavi do mržnje ima tako malo, onda je u slučaju Mančester junajteda granica između života i smrti tanja od konca! Šta je Mančester junajted napravio na Teatru snova?! Klinički je bio mrtav posle deset minuta utakmice, spreman da neko isključi aparate koji su ga držali u životu, a...

Nastavak na MozzartSport.com...

Evo šta je Murinjo mrmljao u bradu dok je izlazio uz ovacije! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kome je poslao ovu poruku...U veoma uzbudljivoj utakmici na Old Trafordu, Mančester junajted je uspeo da osvoji tri boda nakon što je preokrenuo rezultat i savladao Njukasl sa 3:2...Menadžer "Crvenih đavola" Žoze Murinjo (bio) je pod ogromnim pritiskom javnosti...

Nastavak na Sportske.net...

Mnogi osporavaju Žozeov Junajted, ali ovaj podatak je za divljenje!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018

"Crveni đavoli" su definitivno kraljevi preokreta...Rafa Benitez je bio blizu da potpiše otkaz Murinju, ali igra Junajteda i tri gola u mreži Dubravke u drugom poluvremenu spasila je Portugalca i smirila strasti bar na kratko...Za Đavole se uvek vežu magični preokreti, jedan od najpoznatijih jeste...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.