Evo šta je Murinjo mrmljao u bradu dok je izlazio uz ovacije! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Murinjo mrmljao u bradu dok je izlazio uz ovacije! (video)

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kome je poslao ovu poruku.

U veoma uzbudljivoj utakmici na Old Trafordu, Mančester junajted je uspeo da osvoji tri boda nakon što je preokrenuo rezultat i savladao Njukasl sa 3:2.

Menadžer "Crvenih đavola" Žoze Murinjo (bio) je pod ogromnim pritiskom javnosti zbog slabih igara njegove ekipe, a nakon poluvremena na koje se otišlo sa dva gola zaostatka mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su pomislili da je to njegov kraj na klupi Juanajteda.

Ipak, golovima Mate, Marsijala i Sančeza upisan je trijumf i sada je Žozeo sigurno mnogo lakše.

Njegova reakcija nakon utakmice dok je napuštajući teren na portugalskom rekao "Ku....i sinovi" govori mnogo o tome koliko je zapravo bilo teško pobediti goste iz Njukasla pod ovakvim okolnostima.

Mourinho to everyone doubting him: “Filho da puta” 😂 pic.twitter.com/Pz58wTGCfW

— Anu🙅🏿‍♂️ (@ChiefAnu) 06. октобар 2018.

Kome je bilo namenjeno?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Smejte mu se, ali Žoze je sinoć nadmašio i Ser Aleksa

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2018, 11:30

Teške su nedelje iza Žozea Murinja. Mančester Junajted se muči, ne igra onako kako se od njega očekuje, a britanski mediji svakodnevno nagađaju oko budućnosti Posebnog na Old Trafordu, smenjuju ga i dovode Zinedina Zidana umesto njega. Videli smo sinoć kako je savladan Njukasl, na mišiće,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.