PL - Kao u stara dobra vremena, Bejl doneo trijumf, VAR ostaje enigma u rukama Engleza! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 23:25

PL - Kao u stara dobra vremena, Bejl doneo trijumf, VAR ostaje enigma u rukama Engleza! (video)

Dugo će se pričati o utakmici u Londonu.

Murinjov tim uz dosta muke slavio protiv odličnog Brajtona (2:1).

Totenhem je dominirao tokom uvoda. Jedan od napada "pevaca" je kulminirao i penalom. Posle VAR odluke dosuđen je faul Lalane nad Kejnom, deluje da je ovo bila prestroga odluka, ali Kejn ne prašta.

Kapiten donosi prednost od 1:0 u 13. minutu.

"Galebovi" su potom dosta bolje zaigrali, videli smo novu "svađu" VAR i sudija na terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Delovalo je da je Doerti napravio faul u svom šesnaestercu, ipak Totenhem odlazi sa golom prednosti posle prvih 45 minuta.

U drugom smo posle deset minuta igre videli izjednačenje. Tarik Lampti pogađa za 1:1 u 56. minutu, delovalo je da će gol biti poništen zbog faula Hojberga nad Marčom, ipak čak i posle VAR intervencije ostaje gol Lamptija. Brajton ima 1:1.

Sledi ofanzivac Totenhema, Lamela i Kejn u samo dva minuta pogađaju stativu a onda stupa Bejl na scenu.

Rezervista je pogodio u 73. minutu posle asistencije Reguliona, "otpadnici" iz Reala svojom saradnjom donose novu prednost Totenhemu.

Do kraja susret pritisak gostujućeg tima, ali "pevci" su znali kako da sačuvaju prednost.

      Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vratio se - Bejl pogodio za pobedu Totenhema

Izvor: RTS, 01.Nov.2020

Fudbaleri Totenhema savladali su Brajton sa 2:1 u meču sedmog kola Premijer lige. . Totenhem je slavio u vrlo čudnom i teškom meču, ali je meč obeležio gol Gereta Bejla..."Pevci" su poveli posle 13. minuta igre. .Lalana je srušio u skoku Kejna, koji se podmetnuo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.