PL - Kad je muka - Luka! Vardi pravio žurku u Hadersfildu, Barnli siguran! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Kad je muka - Luka! Vardi pravio žurku u Hadersfildu, Barnli siguran! (video)

Srpski internacionalac i kapiten Kristal Palasa još jednom potvrdio sjajnu formu.

U terminu od 16 sati danas su odigrane tri utakmice 33. kola engleske Premijer lige.

Barnli je slavio u gostima Bornmutu nakon preokreta sa 3:1.

Povele su "Trešnjice" već u četvrtom minutu autogolom Barnsa, da bi gost sa brza dva gola Krisa Vuda u 18. i Ešlija Vestvuda dva minuta kasnije u potpunosti preokrenuo rezultat. Trijumf Barnlija potvrdio je Ešli Barns pogotkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 56. minutu susreta.

Fudbaleri Lestera osvojili su tri boda u Hadersfildu gde su savladali domaćina sa 4:1.

"Lisice" su stigle do vođstva u 24. minutu pogotkom Jurija Tilemansa, da bi Džejmi Vardi duplirao prednost svoje ekipe u 48. minutu igre. Tračak nade domaćoj ekipi doneo je Aron Moj sa penala četiri minuta kasnije, ali je Džejms Medison ponovo vratio sigurnu prednost Lesteru u 79. minutu. Konačnih 4:1 postavio je Vardi svojim drugim golom u 84. minutu meča.

Fudbaleri Kristal Palasa ostvarili su minimalnu pobedu u Njukaslu.

Čovek odluke bio je srpski internacionalac Luka Milivojević koji je bio siguran sa bele tačke u 80. minutu i tako postigao svoj 11. pogodak u Premijer ligi ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga 1 - Jovetić spasio "Kneževe" u Genganu, Subotić požuteo, Sent Etjen se provukao! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019

Sjajni mečevi širom Francuske...U terminu od 20 sati večeras su odigrane četiri utakmice 31. kola francuske Lige 1...Najuzbudljivije je bilo u Amijenu gde je domaćin remizirao sa Renom 3:3. Gosti su poveli u 35. minutu preko Hatema Ben Arfe, da bi domaćin preokrenuo rezultatom početkom drugog...

Nastavak na Sportske.net...

Ozil besneo posle izmene, pa gađao Emerija!? (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2019, 17:39

Čudna slika na Gudisonu...Arsenal je današnjim porazom na "Gudisonu" prekinuo odličnu seriju bez poraza koja je trajala čitavih dva meseca kada u utakmice Premijer lige u pitanju..."Tobdžije" su posle 32 odigrane utakmice na poziciji četiri, sa istim brojem bodova kao gradski rival Čelsi i samo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.