Milivojević heroj Palasa, Lester i Burnli ubedljivi

Izvor: B92, 06.Apr.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević heroj Palasa, Lester i Burnli ubedljivi

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su na gostovanju Njukasl rezultatom 1:0, u 33. kolu Premijer lige.

Heroj trijumfa bio je Luka Milivojević, koji je u 80. minutu iz penala postigao jedini pogodak na meču.

"Palas" je ostvario važnu pobedu i sada imaju čak jedanaest bodova više od Kardifa, koji se nalazi na 18. mestu koje vodi u Čempionšip.

Njukasl je bio bolja ekipa tokom devedeset minuta utakmice, međutim na kraju nisu uspeli to da materijalizuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Imali su čak 18 udaraca ka golu Guaite, ali nijedan nije završio iza njegovih leđa. Sa druge strane gosti iz jednog šuta na gol došli do pobede.

Fudbaleri Lestera pobedili su Hadersfilda sa 4:1.

Dvostruki strelac u pobedi "lisica" bio je Džejmi Vardi (48, 84), jedan je postigao Tilemans (24), odnosno Madison u 79. minutu. Jedini strelac za domaćina bio je Aron Moj u 52.

Burnli je slavio protiv Bornmuta sa 3:1. Na poluvremenu je bilo 2:1 za goste, iako je domaći sastav u četvrtom minutu poveo sa 1:0.

Burnli je izjednačio preko Vud, a poveo preko Vestvuda, dok je konačan rezultat u 56. minutu postavio Barns, koji se iskupio za prvi pogodak kada je postigao autgol.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barnli sve bliže opstanku, Milivojević 11. golom srušio Njukasl

Izvor: RTS, 06.Apr.2019

Fudbaleri Barnlija sve su bliže opstanku posle pobede nad Bornmutom sa 3:1. U ostalim nedeljnim utakmicama 33. kola Premijer lige Lester je bio ubedljiv na gostovanju Hadersfildu (4:1), dok je Luka Milivojević pogotkom doneo trijumf Kristal Palasu u Njukaslu – 1:0. ...

Nastavak na RTS...

LUKA PONOVO REŠETA PO ENGLESKOJ: Milivojević sa penala doneo pobedu Palasu protiv Njukasla!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2019

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su danas Njukasl sa 1:0, u 33. kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.