PL - Junajtedu presudio bivši igrač, Trešnjice iznad Đavola! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Junajtedu presudio bivši igrač, "Trešnjice" iznad "Đavola"! (video)

Fudbaleri Mančester junajteda gostovali su na "Vitaliti" stadionu na otvaranju 11. kola Premijer lige.

Bornmut je na otvaranju 11. kola slavio na svom stadionu protiv Mančester junajteda sa 1:0 (1:0).

Prvu priliku imali su gosti, Pereira ja tukao iz dobre pozicije, ali vrlo neprecizno, lopta je otišla daleko preko gola rivala.

U 18. minutu je bilo sumnje da je jedan fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Đavola" igrao rukom u svom kazneom prostoru, intervenisao je VAR, odluka je bila da nema materijala za najstrožu kaznu.

Tražili su fudbaleri Junajteda penal u 34. minutu, nakon što je Marsijal pao u kaznenom prostoru "Trešnjica", ali ponovo nije bilo elemenata za najstrožu kaznu, procenio je glavni arbitar Kavana.

Kada je delovalo da će se na odmor otići bez golova, lepa akcija Bornmuta, Smit je ubacio loptu pred gol Junajteda, ona je došla do Kinga, koji se sjajno snašao i matirao De Heu za 1:0.

U nastavku, nakon pola sata igre, nova dobra šansa za domaćina, odličan šut Harija Vilsona, ali još bolja intervencija De Hee.

Imali su fudbaleri Junajteda veliku šansu da poravnaju rezultat u 83. minutu, ali je Mejson Grinvud pogodio stativu.

Do kraja nije bilo promene rezultata, poraz Junajteda nakon tri vezana trijumfa u svim takmičenjima, Bornmut je upisao tri boda nakon remija sa Noričom i Votfordom u kojima nije bilo golova.

Tako su "Trešnjice" preskočile današnjeg rivala na tabeli, sada su na šestom mestu sa 16 bodova, Junajted je osmi sa tri boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BACIO BAVARCE NA KOLENA: Kostić načeo Bajern, Nojer u jednu, lopta u drugu stranu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019

Gol srpskog reprezentativca...Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta dočekali su u okviru 10. kola Bundeslige ekipu Bajern Minhena, rivala Crvene zvezde u okviru grupe "B" Lige šampiona, i već posle pola sata igre imaju prednost od 2:0! Prvi gol bio je delo srpskog reprezentativca Filipa Kostića...Pe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.