PL - Jahanbakš lepoticom pokvario Čelsiju praznike, Vila beži sa dna! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Jahanbakš "lepoticom" pokvario Čelsiju praznike, Vila beži sa dna! (video)

Kakva majstorija Iranca.

Nema odmora u Premijer ligi ni nakon novogodišnje noći, već od 13.30 po našem vremenu na teren su izašli fudbaleri četiri tima u okviru 21. kola engleskog šampionata.

Brajton je na domaćem terenu remizirao protiv Čelsija 1:1.

"Plavci" su odlično otvorili meč i poveli već u 10. minutu preko Cezara Aspilikuete posle kornera i velike gužve u kaznenom prostoru Brajtona.

Osim pokušaja Trosara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije bilo zapaženih momenata u prvom poluvremenu, a slično je bilo i u drugom delu meča, sve do samog finiša.

Ono što nije uspelo Konoliju jeste Alirezi Jahanbakšu koji je svojom majstorijom u 84. minutu doneo veliki bod Brajton protiv favorita.

Aston Vila je na gostujućem terenu slavila protiv Barnlija rezultatom 2:1.

Gosti su uspeli da postignu gol već na početku meča, ali je VAR poništio isti zbog milimetarskog ofsajda u kojem se našao Griliš.

Spasa od tehnologije ipak nije bilo u 27. minutu kada je Griliš uz malo sreće proigrao Veslija čiji udarac Poup nije mogao da odbrani.

Četiri minuta pred odlazak na odmor, prednost Vile povisio je Džek Griliš sjajnim udarcem unutar kaznenog prostora.

Krenuo je tada Barnli na sve ili ništa, ređale su se prilike u drugom poluvremenu, pa je na tom talasu gol postigao Kris Vud nakon centaršuta Vestvuda sa desne strane u 80. minutu susreta.

Vila je na kraju ipak sačuvala prednost i osvojila vredna tri boda u borbi za opstanak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi remijem započeo 2020. godinu, golčina Jahanbaša

Izvor: RTS, 01.Jan.2020

Fudbaleri Čelsija odigrali su nerešeno 1:1 na gostovanju u Brajtonu u meču 21. kola Premijer lige. Spektakularni gol za izjednačenje postigao je Iranac Jahanbaš. Aston Vila odnela je sva tri boda kao gost, u utakmici sa Barnlijem (2:1). ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.