PJANIĆU NIŠTA NIJE JASNO: Šta ću ja na klupi, mislio  sam da sam došao u Barsu da igram (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2020, 20:02

PJANIĆU NIŠTA NIJE JASNO: Šta ću ja na klupi, mislio sam da sam došao u Barsu da igram (FOTO)

Ne krije koliko je razočaran.

Bosanski reprezentativac Miralem Pjanić, letošnje veliko pojačanje Barselone nije zadovoljan svojim tretmanom u katalonskom klubu.

- Iskreno, ne razumem zašto je situacija ovakva. Hoću da igram više, znam da mogu da pružim mnogo. Kad me je trener zvao bio sam spreman. Dobro sam se pokazao i odigrao dobre utakmice. Više od toga, ne znam šta bih mogao da radim. Treniram, spreman sam -rekao je Pjanić

On je naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nije došao u slavni klub da bi sedeo na klupi.

💥 Miralem Pjanic carga contra Koeman por la falta de minutos #FCBarcelona #LaLiga

🖊Por @jlasofhttps://t.co/hrWh8THATL

— InformaFútbol Barça (@IF_FCBarcelona) December 7, 2020

- Nisam zadovoljan i ne mogu da budem zadovoljan. Tokom karijere nikad nisam prihvatao ideju da ne igram i ne prihvatam je ni sada. Videćemo, spreman sam, treniram i čekam, ne mogu da radim ništa drugo. Delikatna je situacija i ne odgovara mi-  objasnio je Pjanić

Bosanski fudbaler je premotao film na njegov boravak u Italiji

- Odlično sam se proveo i u Romi i Juventusu, bile su to važne sezone. Devet godina u Italiji je bilo lepo i iskreno, nedostaje mi to. Sad imam novi izazov u najvećem klubu na svetu, hteo sam da probam i to. Zadovoljan sam klubom i svojim saigračima - zaključio je Miralem Pjanić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.