PIŠU ISTORIJU: Atalanta ruši još jedan REKORD star 70 godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 12:03

PIŠU ISTORIJU: Atalanta ruši još jedan REKORD star 70 godina!

Neće propustiti priliku.

Izabranici Đan Pjera Gasperinija ne samo igraju za oko dopadljiv fudbal već ostvaruju i ozbiljne rezultate što potvruđuje drugo mestu na tabeli.

Fudbaleri Atalante postigli su čak 93 gola na 33 utakmice u dosadašnjem delu Serije A i po svemu sudeći ući će u društvo retkih timova koji su dali 100 golova u sezoni.

Poslednji put to se desilo 1951. kada su čak tri tima to uspela. Milan je osvojio titulu sa 107 datih golova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a isto toliko postigao je drugoplasirani Inter, dok je treći Juventus dao 103.

U narednih pet kola Atalanta će pokušati da postigne još sedam golova kako bi ušla u ovo društvo.

Podsetimo, plavo-crni imaju tri igrača koji su postigli 15 golova ove sezone čime su sustigli Juventusov rekord iz čuvene sezone 1951/52 .

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.