Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2023, 21:32

„PIŠEMO ISTORIJU, KLUB IMA RAZLOGA DA BUDE PONOSAN“: Lazetić govorio uoči istorijskog duela sa Čekićarima!

Evo šta su rekli Topolčani. TSC sutra igra svoj premijerni i istorijski meč u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, a fantastični Žarko Lazetić govorio je o toj utakmici na konfrenciji za medije u Londonu uoči meča Lavova u grupnoj fazi Lige Evrope. „Velika nam je čast i privilegija da smo gosti jednom ovakvom klubu u utakmici ... Read more
The post „PIŠEMO ISTORIJU, KLUB IMA RAZLOGA DA BUDE PONOSAN“: Lazetić govorio uoči istorijskog duela sa Čekićarima! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazetić: Čast i privilegija što smo gosti ovakvom klubu

Izvor: B92, 20.Sep.2023

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je večeras da je ponosan što njegova ekipa ima priliku da se takmiči u Ligi Evropa.

Nastavak na B92...

RAŽNATOVIĆ O RASKOLU SA PARTIZANOM: ‘Šta god da kažem, boleće ih više od svega!’

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2023, 09:50

‘Za sve je kriva uprava.’ Čuveni košarkaški agent, Miško Ražnatović je u intervju za grčke medije govorio o raskidu saranje Dejana Radonjića  i Panatinaikosa, ali se dotakao i raskola između Partizana i njega. – Sve je to deo posla. Daću vam primer jer ste odavde i poznajete Atinu....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.