PIKSIJU SE DOPAO: Pulen Igora Duljaja dobija poziv za reprezentaciju Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 12:52

PIKSIJU SE DOPAO: Pulen Igora Duljaja dobija poziv za reprezentaciju Srbije

Odlično je odigrao poslednjih nekoliko utakmica.

Fudbalska reprezentacija Srbije će u martu odigrati dva prijateljska meča, prvi 21. marta protiv Rusije u Moskvi na stadionu "Lav Jašin", a drugi četiri dana kasnije protiv Kipra u Limasolu.

Biće ta dva duela dobre provere za selektora Dragana Stojkovića Piksija pred nastup na Evropskom prvenstvu.

Orlovi će šampionat krenuti protiv Engleske u Gelzenkirhenu 16. juna, a u grupi su još Danska i Slovenija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sport klub saznaje da će za martovske okršaje selektor Stojković pozvati Sameda Baždara.

Ofanzivni fudbaler Partizana dobio je poverenje stratega crno-belih Igora Duljaja, vezao je tri meča, postizao golove protiv Radnika i Železničara, a ujedno i asistirao Nathu protiv Pančevaca. Takođe je izborio penal na istom susretu.

Ime Sameda Baždara našlo se na širem spisku, a konačan za mečeve protiv Rusije i Kipra Stojković bi trebalo da saopšti 11. marta. Prethodno, Baždaru predstoji 172. večiti derbi protiv Crvene zvezde, ali pitanje koliko će minuta dobiti na tom meču pošto se Mateus Saldanja vraća u sastav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.