PIKSI OTVOREN: Zvezdaši ne treba da ZAZIRU od Zlatana! Ipak, je on u poznim fudbalskim godinama

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 10:51

PIKSI OTVOREN: Zvezdaši ne treba da ZAZIRU od Zlatana! Ipak, je on u poznim fudbalskim godinama

Svi željno isčekuju duel u Ligi Evrope.

Bliži se duel Crvene zvezde i Milana u šesnaestina finala Lige Evrope. Prvi susret se igra u Beogradu 18. februara. O pomenutom meču se oglasio i legenda crveno-belih i najverovatnije budući selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

- Bio sam u avionu kada se održavao žreb. Prva poruka kada sam upalio telefon, bila je od Adrijana Galijanija, legendarnog čelnika Milana. Napisao je "istorija se ponavlja", tako sam i saznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će moj bivši klub ponovo da se sastane sa "rosonerima". Prognoza? Teško pitanje. Svakako je Milan veliki favorit, tu nema dileme. Pa ipak, igrači ne bi smeli da se uplaše, već da izađu hrabro. Uostalom, ne sumnjam da će Deki Stanković da ih pripremi i namesti kako treba. Biće veoma teško, ali nada umire poslednja - rekao je Piksi u intervjuu za "Blic".

Vodiće se ozbiljna bitka za titulu u Italiji, a pet dana pred dolazak u Beograd na meč sa Zvezdom Milan gostuje Speciji (20.45) i ima imperativ pobede jer ga sledećeg vikenda čeka derbi s Interom. Kvota na dvojku je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Specija - Milan.

Pomenuo je naravno i Zlatana Ibrahimovića.

- Pa dobro, Zlatan je igračina. O njemu ne bi trebalo trošiti reči. Ali, momci ne bi smeli da zaziru od njega, već da pokažu zube. On je, ipak, već u poznim fudbalskim godinama.

Piksi poručuje da Zvezda treba da igra - hrabro.

- Hrabro, nego šta. Iskreno, i pored toga što je Milan zaista veliki favorit, najveći hendikep je to što najverovatnije neće biti publike. Drugačija je slika kada ima navijača na tribinama, oni će baš nedostajati i da podrže i da uveličaju spektakl - zaključio je Piksi za "Blic".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari, bivša devojka Nika Kirjosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.