PETROVA MASKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Crnogorski i evropski šampion pokazao da se diči SRPSTVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 12:51

PETROVA MASKA "ZAPALILA" DRUŠTVENE MREŽE: Crnogorski i evropski šampion pokazao da se diči SRPSTVOM

Biće još polemike oko ovoga.

Od 10. do 24. aprila u poljskom Kjelcu biće održano Svetsko prvenstvo za mlade boksere, a na svečanoj ceremenoji otvaranja Petar Liješević je imao čast da predstavlja Crnu Goru i ponese njeno ime na počasni podijum.

Ipak, ono što su svi videli je maska na njegovom licu. Na njoj je bila zastava Kraljevine Crne Gore sa srpskom trobojkom i belim orlom.

Svjecko prvenstvo u boksu.. Crnogorski bokser Petar Liješević predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crnu Goru u Poljskoj i zna ko je 💪❤️ pic.twitter.com/aEEWitINnL

— ZorkaCrnogorka 🇲🇪 (@ZCrnogorka) April 13, 2021

Inače, Liješević je prošle godine na Evropskom prvenstvu za mlade u kategoriji do 81 kilogram osvojio zlatnu medalju i time potvrdio da veliki talenat.

Jedva je Siti u Mančester pobedio Dortmund (2:1), pa je pred večerašnji (21.00) revanš sve otvoreno. Englezi jesu kvalitetniji, ali ako Nemce krene, nema kome ne mogu da daju nekoliko golova. Kvota na keca je 4,80, na dvojku 1,73, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.