PETICIJA: Grobari žele da se povuče dres sa brojem ‘9’, u čiju slavu?

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETICIJA: Grobari žele da se povuče dres sa brojem ‘9’, u čiju slavu?

Najvatrenije pristalice Partizana, Grobari pokrenuli su inicijativu da se iz upotrebe povuče dres sa brojem “9”.

Danas je tačno 30 godina od kada je tragično nastradao legendarni napadač i golgeter Partizana Dragan Mance. Grobari ne zaboravljaju legendu kluba, te su odlučili da pokrenu peticiju kako bi se iz upotrebe povukao dres sa brojem “devet”.
- Grobari, svi znamo ko je bio Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Mance. Nažalost tog nesrećnog septembarskog jutra, Dragan Mance izgubio je život. Ali njega će pamtiti svi kojima je crno-bela boja u srcu. Idol mnogih, dečko za primer, jedan od najboljih centarforova tog vremena. Partizanova ‘devetka’. Mi, Grobari, mislimo da treba da se dres sa brojem “9” povuče iz upotrebe… Jedna je crno bela devetka, JEDAN JE DRAGAN MANCE! – piše na sajtu Peticije24.com.

“Devetku” je u Partizanu prethodne sezone nosio Nemanja Kojić, a kako je on napustio Humsku taj dres je ostao bez vlasnika.
The post PETICIJA: Grobari žele da se povuče dres sa brojem ‘9’, u čiju slavu? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mance - prošlo je 30 godina, sećanje ne bledi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2015

Danas se navršava 30 godina od tragične saobraćajne nesreće napadača Partizana..Na današnji dan, pre tačno 30 godina, talentovani napadač Partizana Dragan Mance završio je svoj život u 23. godini. Sećanje na njega ne bledi ni danas, naprotiv, svake godine legenda se širi i na mlađe generacije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.