Grobari: Povucimo Draganovu devetku

Izvor: Mondo, 02.Sep.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari: Povucimo Draganovu "devetku"

Navijači Partizana pokrenuli peticiju za povlačenje dresa sa brojem devet, koji je nosio tragično nastradali napadač crno-belih Dragan Mance.

U četvrtak će se navršiti tačno 30 godina od pogibije Dragana Mance. Decenije su prošle, ali navijači Partizana ne zaboravljaju svog legendarnog napadača i golgetera.

 Pristalice crno-belih u sredu su pokrenule peticiju da se iz upotrebe povuče dres sa brojem devet i tako se još jednom iskažu zahvalnost i poštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za sve što je Mance učionio za Partizan.

"Grobari, svi znamo ko je bio Dragan Mance. Nažalost tog nesrećnog septembarskog jutra, Dragan Mance izgubio je život. Ali njega će pamtiti svi kojima je crno-bela boja u srcu. Idol mnogih, dečko za primer, jedan od najboljih centarforova tog vremena. Partizanova 'devetka'. Mi, Grobari, mislimo da treba da se dres sa brojem 9 povuče iz upotrebe... Jedna je crno bela devetka, JEDAN JE DRAGAN MANCE!", piše na popularnom sajtu Peticije24.com.

S obzirom da je Nemanja Kojić ovog leta napustio Partizan, crno-bela "devetka" trenutno  nema vlasnika.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PETICIJA: Grobari žele da se povuče dres sa brojem ‘9’, u čiju slavu?

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015, 00:10

Najvatrenije pristalice Partizana, Grobari pokrenuli su inicijativu da se iz upotrebe povuče dres sa brojem “9”.. . Danas je tačno 30 godina od kada je tragično nastradao legendarni napadač i golgeter Partizana Dragan Mance. Grobari ne zaboravljaju legendu kluba, te su odlučili da pokrenu peticiju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.